Extra spatie

Klinkt dit bekend?

Je hebt een vrije dag en je zou met een vriendin gaan lunchen. Als je veel later dan dat je wekker afgelopen is jezelf eindelijk zo ver hebt gekregen je bed uit te gaan, merk je al dat je nog hartstikke moe bent. In de hoop dat je ervan opknapt, sleep je jezelf onder de douche. Maar als je onder de douche vandaan komt, heb je niet eens meer de energie om iets anders aan te trekken dan je joggingpak, laat staan om in de auto te stappen en naar het restaurant te rijden. Je bent gewoon te moe, zelfs te moe om zin te hebben in die lunch.

Je man heeft iets voor je gedaan, maar anders dan je verwacht had. Maar ach, het is gedaan en daar ging het om, toch? Maar waar komt dan die extreme, buiten proportie heftige boosheid vandaan, die je als een vulkaanuitbarsting over hem uitstort? Je man loopt al mopperend “hier zó geen zin in te hebben” weg en jij voelt je ellendig, want je had al spijt voordat je uitgesproken was.

Een afspraak gaat op het laatste moment niet door. Je man stelt voor om dan samen ergens een hapje te gaan eten, maar tot je eigen verbazing kun je daar helemaal geen enthousiasme voor opbrengen. Je voelt je gedeprimeerd en wilt het liefst in een hoekje van de bank zitten huilen. Terwijl je voorheen bij wijze van spreken al in de auto had gezeten nog voordat hij uitgesproken was.

Waar je voorheen heel goed om kon gaan met tegenslagen of problemen (je zag ze zelfs als uitdagingen), lijkt je dat nu niet meer te lukken. Als er nu iets verkeerd gaat dan ben je meteen uit het veld geslagen. Het kost je veel moeite en nog meer energie om een oplossing te bedenken en je blijft nog dagen piekeren of je het wel handig aan heb gepakt.

Je hebt heel erg uitgekeken naar die week vakantie.
Je bent toe aan qualitytime met jezelf. Maar nu het eenmaal zover is weet je eigenlijk niet wat je wilt doen. Allerlei gedachten en ideeën schieten door je hoofd, maar geen één daarvan heeft te maken met wat jij wilt doen. Het lijkt wel alsof je gewoon niet meer weet wat je je allemaal voorgenomen had. En als de week voorbij is bedenk je gedeprimeerd dat je helemaal niets voor jezelf gedaan hebt.

Extra spatie

Hoe zou je het dan vinden om .........

 • Op je vrije dag vlot en vol energie je bed uit te komen, vrolijk onder de douche te stappen en vervolgens door je klerenkast te struinen om wat leuks uit te zoeken. Om later met nog meer energie dan waar je mee opstond, naar het restaurant te rijden voor de lunchafspraak met je vriendin, waar je mega veel zin in hebt?
 • Niet meegesleept te worden door een boosheid die niet bij de situatie lijkt te passen en je niet druk te maken omdat iets anders ging dan je verwacht had?
 • Ergens in teleurgesteld zijn, maar daar weer snel van herstellen, zonder er gedeperimeerd en verdrietig van te worden? En vervolgens iets anders te doen wat je ook leuk vindt?
 • Als je met tegenslag geconfronteerd wordt, veerkrachtig genoeg te zijn om op soepele wijze een oplossing te vinden? Zonder vervolgens er weer aan te gaan twijfelen?
 • Tijdens je vakantie precies te weten waar je wel of geen zin in hebt? En aan het eind van je vakantie tevreden terug te kijken op een week waarin je (bijna) alles gedaan hebt wat je je had voorgenomen en waarin je goed voor jezelf gezorgd hebt?

Extra spatie

Met het Cleanse traject wordt dit de gewoonste zaak van de wereld

Wat betekent dit concreet?

 • Je komt 4 keer bij mij in de praktijk voor een healing. Dit is een absoluut pijnloze, ontspannende behandeling waabij je met je kleding aan op een comfortabele behandeltafel ligt in een sfeervolle ruimte.
 • Deze 4 healings zullen in een tijdsbestek van ongeveer 3 á 4 weken plaats vinden. Ik bepaal van te voren wat het minimale en maximale aantal dagen tussen de behandelingen moet zijn, dit verschilt per persoon.
 • De healing zelf duurt gemiddeld een uur. De afspraak gemiddeld 2 uur.

Wat levert het jou op?

 • Je hebt geen moeite meer om je bed uit te komen, douchen en aankleden kosten je geen enkele inspanning en je hebt de hele dag genoeg energie voor alles wat je wilt doen en je hebt overal zin.
 • Als iets anders gaat dan je verwacht of gehoopt hebt, leg je dat heel makkelijk naast je neer. Je bent gewoon dankbaar voor wat er gedaan is en hoe is eigenlijk niet meer belangrijk.
 • Je hebt geen problemen met teleurstelling. Het is jammer als iets niet door gaan, maar relativeren gaat je makkelijk af. Je gaat gewoon iets anders doen wat je ook leuk vindt.
 • Tegenslag krijgt geen grip op jou. Een tegenslag wordt voor jou een uitdaging, niets meer dan een omweg naar je einddoel.
 • Je weet precies waar je zin in hebt en waar je behoefte aan hebt. En dat is dan ook precies wat je gaat doen.

Extra spatie

Het Cleanse traject vraagt slechts een investering van € 380,00 (traject op afstand € 360,00)

Reviews

Deborah Moen: Inge is een bijzonder lief mens die veel weet van wat ze doet. Ze neemt ook alle tijd om erover te vertellen.

Ik heb veel meegemaakt en ga altijd maar door waardoor ik op een gegeven moment vasovagale reacties kreeg (tegen flauwvallen aan). Het eerste wat ik dacht was…ik ga mezelf voorbij! Ik ging ook altijd maar door en dacht altijd eerst aan anderen en vergat daarbij goed naar mijn lichaam te luisteren.

En daar was Inge… ik geloof er sterk in dat mensen niet zomaar op je pad komen. En besloot de behandeling te ondergaan. Ik heb het reinigingsstraject gehad met een uur massage na elke healing. De behandeling is heel bijzonder en ik voelde meteen wat het deed. Direct na de 1e behandeling was ik enorm zen. Zo ontspannen ben ik heel m’n leven nog niet geweest. Ik voel me rustiger en vrolijker. Zelfs m’n omgeving merkt het op.

Ik maak me veel minder druk om dingen die niet belangrijk zijn en waar ik toch geen invloed op heb. Waardoor ik ook veel positiever in het leven sta. De dingen die ik nooit goed los kon laten heb ik ook beter een plekje kunnen geven waardoor ik veel meer in het nu sta.

Kortom. Ik kan het iedereen aan raden die meer in het nu wilt leven en voor zichzelf wilt gaan. Ipv altijd maar eerst aan andere te denken. Ik zie enorm uit naar de volgende behandeling!

extra spatie

Astrid van der Hulst: Lieve Inge, wat ben ik blij dat ik jou heb ontmoet op de spirituele beurs in Amstelveen. Ik had een lichte burnout gehad en was al een tijdje aan het opkrabbelen met hulp hier en daar. Toch was ik nog op zoek naar iets of iemand die mij dat laatste zetje zou geven naar een fijn en ontspannen leven. Jij hebt mij daar zeer goed mee geholpen. 

 

Ik kan niet echt een vinger leggen op wat er precies gebeurde door jouw behandelingen, maar ik voelde mij wel een stuk beter. De energetische massage was erg prettig en ontspannend. Het was ook heerlijk om met je te kletsen. Ik kreeg tips en adviezen waar ik echt iets mee kon. Ik heb zeker het idee dat er energetsich een hoop is “opgeruimd” en heb ook meer energie gekregen.

 

Ook als ik verder niets zou merken, zou ik je behandeling zeker aanraden. Het is gewoon een heerlijk moment voor jezelf om even alles te vergeten en lekker te ontspannen. Ik was mezelf kwijt en heb mezelf weer gevonden. Dank je wel, lieve Inge!!

extra spatie

Helma Zwartbol: Ik heb van Inge een healing op afstand ontvangen. Ik was op bed gaan liggen en had een boek gepakt, met het idee ontspannen te gaan lezen, maar dat heb ik al snel weggelegd, het voelde alsof ik zwaarder werd en in mijn matras wegzakte. Eerder had ik al 2 healings ontvangen bij haar in de praktijkruimte en ik verwachtte eigenlijk niet dezelfde ontspanning. Maar dat bleek dus wel het geval te zijn.

Tijdens de behandeling voelde ik op verschillende plekken in mijn lichaam sensaties en ik voelde overal in mijn lichaam mijn hartslag, wat een hele bijzondere ervaring was. En normaal gesproken als ik mijn ogen sluit, zie een caleidoscoop aan kleuren achter mijn gesloten ogen. Nu waren de kleuren anders, zachter en was het soms gewoon donker achter mijn ogen. Dat heb ik nog niet eerder meegemaakt, ik vond dat heel fijn en ontspannen.

Toen Inge me na afloop belde voelde het nog steeds alsof ik aan mijn matras vastgeplakt was, rechtop gaan zitten lukte niet direct. Eigenlijk voelde de healing op afstand net zo fijn en ontspannen als de healings bij haar in de praktijkruimte. Iemand laten ontspannen is duidelijk haar ding.