Klinkt dit bekend?

Je hebt een vrije dag en je zou met een vriendin gaan lunchen. Als je veel later dan dat je wekker afgelopen is jezelf eindelijk zo ver hebt gekregen je bed uit te gaan, merk je al dat je nog hartstikke moe bent. In de hoop dat je ervan opknapt, sleep je jezelf onder de douche. Maar als je onder de douche vandaan komt, heb je niet eens meer de energie om iets anders aan te trekken dan je joggingpak, laat staan om in de auto te stappen en naar het restaurant te rijden. Je bent gewoon te moe, zelfs te moe om zin te hebben in die lunch.

 

Je man heeft iets voor je gedaan, maar anders dan je verwacht had. Maar ach, het is gedaan en daar ging het om, toch? Maar waar komt dan die extreme, buiten proportie heftige boosheid vandaan, die je als een vulkaanuitbarsting over hem uitstort? Je man loopt al mopperend “hier zó geen zin in te hebben” weg en jij voelt je ellendig, want je had al spijt voordat je uitgesproken was.

Iets waar je je op verheugde gaat op het laatste moment niet door. Je voelt je teleurgesteld, want je had er echt zin in. Je man stelt voor om dan samen ergens een hapje te gaan eten, maar tot je eigen verbazing kun je daar helemaal geen enthousiasme voor opbrengen. Je voelt je gedeprimeerd en wilt het liefst in een hoekje van de bank zitten huilen. Terwijl je voorheen bij wijze van spreken al in de auto had gezeten nog voordat hij uitgesproken was.

 

Waar je voorheen heel goed om kon gaan met tegenslagen of problemen (je zag ze zelfs als uitdagingen), lijkt je dat nu niet meer te lukken. Als er nu iets verkeerd gaat dan ben je meteen uit het veld geslagen. Het kost je veel moeite en nog meer energie om een oplossing te bedenken en je blijft nog dagen piekeren of je het wel handig aan heb gepakt.

 

Jij en je man willen op vakantie en jullie hebben verschillende bestemmingen gevonden waar jullie graag heen willen. Je hoeft alleen nog maar te beslissen welke het wordt …….. en daar gaat het mis. Elke keer als je een keuze gemaakt hebt, waar overigens heel wat tijd in gaat zitten, slaat de twijfel toe en herroep je je beslissing weer. Je durft gewoon de knoop niet door te hakken uit angst dat je een verkeerde keuze maakt en jullie straks geen leuke vakantie hebben.

Hoe zou je het dan vinden om..........

 • Op je vrije dag vlot en vol energie je bed uit te komen, vrolijk onder de douche te stappen en vervolgens door je klerenkast te struinen om wat leuks uit te zoeken. Om later met nog meer energie dan waar je mee opstond, naar het restaurant te rijden voor de lunchafspraak met je vriendin, waar je mega veel zin in hebt?
 • Niet meegesleept te worden door een boosheid die niet bij de situatie lijkt te passen en je niet druk te maken omdat iets anders ging dan je verwacht had?
 • Ergens in teleurgesteld zijn, maar daar weer snel van herstellen, zonder er gedeperimeerd en verdrietig van te worden? En opgewekt bij je man in de auto stappen om iets anders leuks te gaan doen?
 • Als je met tegenslag geconfronteerd wordt, verkrachtig genoeg te zijn om op soepele wijze een oplossing te vinden? Zonder vervolgens bang te zijn dat het geen goede oplossing was?
 • Bij het nemen van een beslissing hier niet lang voor nodig te hebben en niet bang te zijn dat je een verkeerde keus hebt gemaakt.

Met het energy cleanse traject wordt dit voor jou de gewoonste zaak van de wereld

Wat betekent dit concreet?

 

 • Je komt 4 keer bij mij in de praktijk voor een healing. Dit is een ontspannende behandeling waarin ik je energiestelsel reinig. Je ligt daarbij met je kleding aan op een comfortabele behandeltafel in een sfeervolle ruimte.
 • Deze 4 healings zullen in een tijdsbestek van ongeveer 2 á 3 weken plaats vinden. Ik bepaal van te voren wat het minimale en maximale aantal dagen tussen de behandelingen moet zijn, dit verschilt per persoon.
 • Een healing duurt ongeveer een uur. Een afspraak duurt gemiddeld 1,5 uur, de eerste wat langer.

Wat levert het jou op?

 • Je hebt geen moeite meer om je bed uit te komen, douchen en aankleden kosten je geen enkele inspanning en je hebt de hele dag genoeg energie voor alles wat je wilt doen en je hebt overal zin.
 • Als iets anders gaat dan je verwacht of gehoopt hebt, leg je dat heel makkelijk naast je neer. Je bent gewoon dankbaar voor wat er gedaan is en hoe dat vind je eigenlijk niet meer belangrijk.
 • Je hebt geen problemen met teleurstelling. Het is jammer als iets niet door gaan, maar relativeren gaat je makkelijk af. Je gaat gewoon iets anders doen wat je ook leuk vindt.
 • Tegenslag krijgt geen grip op jou. Een tegenslag wordt voor jou een uitdaging, niets meer dan een omweg naar je einddoel.
 • Het kost je geen moeite om beslissingen te nemen. Je bekijkt alle informatie, weegt de voors en tegens af en hakt de knoop door. Terugkomen op je keuze? Waarom? Het is toch de juiste keus?

Het energy cleanse traject vraagt slechts een investering van € 280,00 (inclusief BTW) (Behandeling op afstand € 260,00 (inclusief BTW))

Reviews

Sandra Bakker: Ik voelde me al een paar dagen helemaal niet goed. Ik kwam bij Inge, eerst even een gesprek waar ik mee liep. Ze gaf me advies waar ik heel blij van werd. Daarna mocht ik liggen op een heerlijke zachte en verwarmde massagetafel en is ze o.a. mijn chakra’s gaan behandelen. Deze bleken niet in balans te zijn. Ze heeft ze hersteld en weer in balans gebracht. Na de healing nog een heelijke massage er achteraan gekregen. Ik was helemaal relaxed toen ik weer thuis kwam, ik voelde me zo veel beter. Heel dankbaar voor deze helende behandeling. Dank je wel lieve Inge.

 

Marriët van Gelder: Ik was één van de geluksvogels die een gratis sessie won op de spirituele beurs in Amstelveen. Na een spontane ontvangst begeleidde Inge mij naar haar praktijkruimte waar het heerlijk warm aanvoelde, zowel in letterlijke- als figuurlijke zin! Na het voorgesprek mocht ik op de behandeltafel komen liggen, welke ook lekker zacht en warm aanvoelde. Ik ontving een healing door haar energetische, warme handen, waarbij ze ook gebruik maakte van de biotensor. Ik voelde mij meer en meer ontspannen worden. De stilte voelde weldadig.

Na de behandeling vertelde Inge dat ze mijn chakra’s met elkaar verbonden had en ik mij ook meer bewust mocht worden van het belang van de verbinding tussen de chakra’s voor een betere energiestroom. Het was fijn om te horen dat mijn basis sterk genoeg is, dit was voor mij een bevestiging van een periode van hard werken aan zelfontwikkeling. Ik kreeg ook wat (lees)tips mee, waar ik thuis verder mee kan.

Bedankt voor je warmte en toewijding. Ik ben je dankbaar.

 

Riekje Steegkam: Tijdens de eerste behandelingen kwamen er veel spanningen en emoties los. Ik had daarna ook minder last van mijn kniegewricht en ben beter gaan lopen. Dankzij de regelmatige healings blijf ik goed op peil. Ik voel me vrijer, minder gebonden.