Met ingang van heden geef ik geen losse ontspanningsmassages meer, alleen nog maar achter een healing aan!

Toen ik twee jaar geleden het roer omgooide in mijn praktijk, verwachtte ik niet dat mijn andere werkwijze zo’n grote en snelle toename van klanten zou geven. Waar ik voorheen met losse healings werkte, werk ik nu met trajecten. Het voordeel daarvan is dat er veranderingen op dieper niveau en veelal blijvend plaatsvinden.  Door deze groei wordt mijn tijd steeds schaarser. Ik weet dat een healing traject veel meer impact heeft dan een massage en ik wil mijn tijd dan ook liever besteden aan wat ik als waardevoller beschouw. Dat houdt in dat ik geen op zichzelf staande massages meer geef, alleen nog maar de ontspanningsmassage direct acher een healing aan. 

Ontspanningsmassage

 

Dit is een zachte massage met een kalmerende en rustgevende werking. Het laat lichaam en geest ontspannen. Bij een ontspanningsmassage worden diverse effleurages gebruikt, strijkingen waarbij de handen met variërende druk over de huid glijden. Na een ontspanningsmassage is het lichaam ontspannen en voelt het soepel aan.

 


De behandeling

Tijdens de massage lig je op een zeer comfortabele en eventueel verwarmde behandeltafel, in een sfeervolle ruimte, toegedekt onder een handdoek. Alleen het lichaamsdeel dat gemasseerd wordt is ontbloot.

De aansluitende massage duurt een half uur. 

Na de behandeling

Door de effleurages komen gifstoffen vrij, welke via het bloed afgevoerd worden. Hierdoor is het van belang de eerste 24 uur na de massage veel water te drinken.