Katrina Ctvrtlokova: De eerste keer dat ik Inge zag had ik meteen een klik met haar en mijn intuïtie reageerde heel sterk op het licht wat binnenin haar straalt. De sessies bij haar brengen veel positieve veranderingen in mijn leven. Het grootste resultaat is dat ik na jaren eindelijk een goed en liefdevol contact heb met mijn kind, dat een gedragsprobleem heeft.  

Ik kan met haar open praten over intieme situaties en krijg altijd advies waar ik wat aan heb. Na een healing sessie voel ik me beschermd en heel ontspannen.  


Andrea van Steijn:
In februari 2023 liep ik op de spirituele beurs in Sassenheim. Ik liep langs de stand van Inge. Inge zelf was op dat moment een healing aan het geven dus ik zag haar niet. Wel zag ik dat ik me kon inschrijven om een healing te winnen. Ik won de healing. Gek genoeg voelde ik op dat moment veel weerstand. Ga ik dit nu weer doen? Ik had al wat healingen mogen ontvangen en ik voelde er niet zoveel bij. Ik wilde deze zelfs weggeven aan een vriendin. Gelukkig zei mijn vriendin, je wint deze niet  voor niets, dat is met een reden.

 

Uiteindelijk heb ik in april een afspraak gemaakt met Inge in Amstelveen. Het ging op dat moment niet zo goed met mij, ik zat al met 1 been in een burn-out. De sessie begon met een gesprek over mij. Inge neemt de tijd voor je en luistert goed. Daarna mocht ik plaatsnemen op de massagetafel en mijn ogen sluiten. Ik gaf me er totaal aan over. En wat er toen gebeurde was MAGISCH!

 

Het was een prachtige korte reis die ik maakte, ik voelde allerlei sensaties in heel mijn lichaam. Dit had ik nog nooit gevoeld tijdens een healing. Dit was echt heel bijzonder. En daarna voelde ik me opgeschoond en relaxed. Ze nam ook echt de tijd voor me. Voor mij meteen een reden om een traject te gaan volgen bij Inge. Inmiddels ben ik een aantal sessies verder en merk ik dat ik me langzaam vele malen beter voel en oude trauma’s doorvoel en loslaat. Ik voel ook dat dit blijvend is.

 

Ik ben Inge dan ook heel dankbaar dat ze mij liet winnen. En dat ze met ziet en wil helpen. Dank je wel Inge! 

 


Helen Jackson:
Inge heb ik vorig jaar, geïntroduceerd door mijn vriendin Wendy, voor het eerst ontmoet tijdens de paranormale beurs in Amstelveen. Ik heb daar van Inge een intro healing sessie ontvangen wat heel goed beviel. Daarop besloot ik om een aantal healing sessies te doen. De reden hiervoor was dat ik met een aantal issues zat en ik wilde rust, rust in mijn hoofd.

De sessies zijn mij goed bevallen, de rustige omgeving en de kalme wijze waarop Inge de sessies gaf en ik deze mocht ontvangen, hebben mij geholpen om de rust in mij te vinden. Inge, dank hiervoor!


An:
Onder een zacht dekentje in een mooie rustige kamer kom je helemaal tot rust. Inge heelt ondertussen je aura en chakra’s. Inge is ervaren, deskundig en kan je daarna precies vertellen wat ze tegen is gekomen. Zeker een aanrader om een keer uit te proberen.

 

 

Claudia Pater: De behandelingen van Inge hebben me veel goeds gedaan, er is weer veel meer rust in mijn systeem gekomen en ik ben nu veel meer in contact met mijn eigen “kern”. Het heeft me geïnspireerd om er een schilderij van te maken.

Tijdens de behandelingen zag ik beelden van krachtdieren en voelde ik mijn lichaam tintelen en verzachten. Het is een dankbaar kado aan jezelf. En inge is een hele fijne vrouw met een no nonsense en respectvolle benadering. Ik voelde me gelijk vertrouwd en veilig bij haar als persoon en tijdens de behandelingen.


Astrid van der Hulst:
Lieve Inge, Wat ben ik blij dat ik jou het ontmoet op de Spirituele beurs in Amstelveen. Ik had een lichte burn out gehad en was al een tijdje aan het opkrabbelen met hulp hier en daar. Toch was ik nog op zoek naar iets of iemand die mij dat laatste zetje zou geven naar een fijn en ontspannen leven. Jij hebt mij daar zeer goed mee geholpen.


Ik kan niet echt een vinger leggen op wat er precies 
gebeurde door jouw behandelingen, maar ik voelde mij wel een stuk beter. De energetische massage was erg prettig en ontspannend. Het was ook heerlijk om met je te kletsen. Ik kreeg tips en adviezen waar ik echt iets mee kon. Ik heb zeker het idee dat er energetisch een hoop is “opgeruimd” en heb ook meer energie gekregen.

 

Ook als ik verder niets zou merken zou ik je behandeling zeker aanraden. Het is gewoon een heerlijk moment voor jezelf om even alles te vergeten en lekker te ontspannen. Ik was mezelf kwijt en heb mezelf weer gevonden. Dankjewel lieve Inge!!

Extra spatie

Hanneke Coenraads: Ik heb tijdens de Paraview beurs een tijdje staan kletsen met Inge. Doordat ik op dat moment op mijn beurt bij een reader zat te wachten, kon ik wat Inge te bieden had niet ervaren. Geen probleem, ik mocht wel een keertje met een beurskorting naar haar toekomen. 

Zo nieuwsgierig als ik ben, besloot ik haar aanbod aan te nemen. Zeker toen ik hoorde dat ze in Amstelveen praktijk houdt. Geen flauw idee wat ik kon verwachten van haar healing, maar een opschoning van mijn energie systeem, daar was ik wel benieuwd naar. 

We hebben eerst gezellig zitten kletsen en toen mocht ik plaats nemen op haar behandeltafel. Ik kon al snel voelen hoe mijn spieren zich heerlijk begonnen te ontspannen. Toen pas merkte ik dat die toch wel behoorlijk gespannen waren. Verder denk ik dat ik voor het eerst goed gevoeld heb dat ik in mijn lichaam ingedaald raakte. Voor mij trouwens een nieuwe ervaring. 

Na de behandeling vertelde Inge mij wat zij ervaren en gehealed had. Best wel bijzonder wat ze me liet weten. Tijdens de autorit naar huis merkte ik hoe deze behandeling lekker doorwerkte en hoe ik meer ruimte in mijn lichaam kon ervaren. Het was een tijd geleden dat ik mijzelf lekker verwend had met een me-time behandeling. Dit ga ik toch maar vaker inplannen. 


Andrea Out:
De eerste keer dat ik bij Inge kwam was op de Paraview Beurs in Huizen. Het was puur “toeval” dat ik bij haar terechtkwam, voelde als “vanzelfsprekend” en “vertrouwt”. De chakra-uitlijning gaf me ontspanning en daardoor ontstond “ruimte” in mezelf. Na de volgende behandelingen merkte ik dat ik meer voor mezelf ga “staan”, me minder aantrek van wat anderen van me verwachten en de laatste weken laat ik mezelf ook meer horen en zien. 

Het is heerlijk om me tijdens de behandelingen over te geven aan de energetische hand(eling)en van Inge, die  met liefde en respect daar raakt waar dat nodig is. Het voelt voor mij als een opschoning van energieën, waardoor ik steeds meer mezelf, mijn kracht, licht en liefde kan/mag ervaren. Dank je wel, lieve Inge!

extra regel

Helma Zwartbol: Ik heb van Inge een healing op afstand ontvangen. Ik was op bed gaan liggen en had een boek gepakt, met het idee ontspannen te gaan lezen, maar dat heb ik al snel weggelegd, het voelde alsof ik zwaarder werd en in mijn matras wegzakte. Eerder had ik al 2 healings ontvangen bij haar in de praktijkruimte en ik verwachtte eigenlijk niet dezelfde ontspanning. Maar dat bleek dus wel het geval te zijn.

Tijdens de behandeling voelde ik op verschillende plekken in mijn lichaam sensaties en ik voelde overal in mijn lichaam mijn hartslag, wat een hele bijzondere ervaring was. En normaal gesproken als ik mijn ogen sluit, zie een caleidoscoop aan kleuren achter mijn gesloten ogen. Nu waren de kleuren anders, zachter en was het soms gewoon donker achter mijn ogen. Dat heb ik nog niet eerder meegemaakt, ik vond dat heel fijn en ontspannen.

Toen Inge me na afloop belde voelde het nog steeds alsof ik aan mijn matras vastgeplakt was, rechtop gaan zitten lukte niet direct. Eigenlijk voelde de healing op afstand net zo fijn en ontspannen als de healings bij haar in de praktijkruimte. Iemand laten ontspannen is duidelijk haar ding.

 Nicole Tolboom
:  Onze paden kruisten elkaar op Facebook. Ik had een beslissing voor mezelf genomen die veel impact had op mijn leven. 

Al na een paar woordenwisselingen met Inge voelde ik een rust komen. Ik werd nieuwsgierig en ben een traject gestart. Dat was pittig, maar ik ben dankbaar voor hoe ik me nu weer voel. Totale onspanning zodat ik weer alles helder en zonnig zie.


Dank je wel, Inge!


Sandra Bakker
: Ik voelde me al een paar dagen helemaal niet goed. Ik kwam bij Inge, eerst even een gesprek waar ik mee liep. Ze gaf me advies waar ik heel blij van werd. Daarna mocht ik
liggen op een heerlijke zachte en verwarmde massagetafel en is ze o.a. mijn chakra’s gaan behandelen. Deze bleken niet in balans te zijn. Ze heeft ze hersteld en weer in balans gebracht. 
Na de healing nog een heerlijke massage er achteraan gekregen. Ik was helemaal relaxed toen ik weer thuis kwam, ik voelde me zo veel beter. Heel dankbaar voor deze helende behandeling. Dank je wel lieve Inge.


Marti Mommersteeg:
Ik heb Inge leren kennen op een beurs van Paraview. Nog voordat ik bij haar aan de tafel/stand kwam, hadden we al een fijne babbel in de gangen van het gebouw. Uit nieuwschierigheid ben ik daarna bij haar langsgelopen. Ze heeft me uitgelegd wat ze allemaal doet en wat mogelijk is.

Ik heb daar een eerste behandeling (chakra reiniging) gehad en dit deed mij heel erg deugd. Je komt nooit zomaar iemand tegen is mijn motto en dat bleek nu ook weer.

Na afloop van de sessie kreeg ik de mogelijkheid om bij haar een programma te  volgen van 3 of 4 sessies. Ik kon kiezen om dit op afstand te doen of bij haar thuis in de praktijk. Ik opteerde voor het laatste, aangezien het voor mij ook essentieel is om onder de mensen en uit mijn comfortzone te komen. Ik kom namelijk uit een lang verwerkingstraject van persoonlijke gebeurtenissen doorheen mijn jeugd en volwassen leven.

Haar behandelingen hebben mij veel deugd gedaan en geholpen. Het is een lieve vrouw met een luisterend oor, die weet waar ze mee bezig is. Ik voel me veel beter in mijn vel door haar behandelingen, door de blokkades die ze weggehaald heeft bij mij. Ik had ook nog restklachten van een frozen shoulder, echter na 1 sessie ondervond ik dat mijn arm weer helemaal functioneel was. Ik wil zeker geen medische claims doen, maar het is gewoon zalig om alles weer te kunnen en ook weer beter in mijn vel te zitten. 

Het was het vroeg opstaan en het op en neer reizen meer dan waard. Dank je wel lieve Inge.


Pascale Melissen:
Aangezien ik zelf werk met coaching, chakra’s, healing etcetera, is het voor mij heel fijn om een behandeling te mogen ontvangen van Inge. Zij neemt de tijd en geeft haar behandeling met liefde, zorg en aandacht. Als ik bij haar vandaan kom merk ik echt de 1e 48 uur dat ik rustiger ben en alles beter stroomt. 

 

Voor mij is zij heel belangrijk om mijn eigen behandelingen aan anderen ook weer zuiver te mogen geven. Ik kan oprecht zeggen dat zij haar behandelingen kundig en verantwoord uitvoert. Dank je wel, Inge.

 

Riekje Steegkam: Tijdens de eerste behandelingen kwamen er veel spanningen en emoties los. Ik had daarna ook minder last van mijn kniegewricht en ben beter gaan lopen. Dankzij de regelmatige healings blijf ik goed op peil. Ik voel me vrijer, minder gebonden.

 

 Wendy Lobato: Ik heb Inge leren kennen op een beurs. Een leuke, vrolijke dame met een lieve uitstraling. Inge vertelde mij over energie healing. Iets waarover ik had gehoord en gelezen, echter nog niet persoonlijk had ervaren. Bij Inge heb ik toen mijn eerste energie healing sessie gehad. Dat was voor mij een hele nieuwe mooie ervaring waarbij ik een ontzettende rust in mijn lichaam mocht ervaren.

Inmiddels ben ik voor een tweede healing sessie bij Inge geweest. Ik ben ontzettend blij dat ik het gedaan heb. Ik voel mij super goed, fit en lekker in mijn vel. De energie schittert alle kanten op. Het is een tijd geleden dat ik mij zo goed en vol van energie voelde. Inge heeft de tijd voor mij genomen en mij aandacht gegeven, waardoor ik mij kon ontspannen en op mijn gemak voelde. 

Super bedankt voor de healing Inge. Ik voel mij echt weer stevig gegrond en opgeladen. Zodra het weer nodig is zal ik opnieuw een healing sessie bij Inge boeken. Ik heb er baat bij.


Anoniem
: Ik heb bij Inge een healing- en massagetraject gedaan. Het was een bijzondere ervaring. Allereerst werd ik met liefde en respect tegemoet getreden. Ook was het heel fijn om tijdens de behandeling zo ontspannen en kalm te worden en alleen maar “bezig”te zijn met te “zijn”. En dat voor iemand die een een echt denkhoofd heeft; iemand die wel wat moeite moet doen om dat denkhoofd uit te zetten. Maar ook op langere termijn heeft het me veel gebracht. Inge heeft veel oude ruis bij mij verwijderd. Dat heeft me veel goed gedaan. Er is meer rust en ruimte in mezelf gekomen, daardoor blijf ik meer bij mezelf. En dat voelt heel goed. Inge, nog heel veel dank daarvoor.

 


Deborah Moen
: Inge is een bijzonder lief mens die veel weet van wat ze doet. Ze neemt ook alle tijd om erover te vertellen.

Ik heb veel meegemaakt en ga altijd maar door waardoor ik op een gegeven moment vasovagale reacties kreeg (tegen flauwvallen aan). Het eerste wat ik dacht was…ik ga mezelf voorbij! Ik ging ook altijd maar door en dacht altijd eerst aan anderen en vergat daarbij goed naar mijn lichaam te luisteren.

En daar was Inge… ik geloof er sterk in dat mensen niet zomaar op je pad komen. En besloot de behandeling te ondergaan. Ik heb het reinigingsstraject gehad met een uur massage na elke healing. De behandeling is heel bijzonder en ik voelde meteen wat het deed. Direct na de 1e behandeling was ik enorm zen. Zo ontspannen ben ik heel m’n leven nog niet geweest. Ik voel me rustiger en vrolijker. Zelfs m’n omgeving merkt het op.

Ik maak me veel minder druk om dingen die niet belangrijk zijn en waar ik toch geen invloed op heb. Waardoor ik ook veel positiever in het leven sta. De dingen die ik nooit goed los kon laten heb ik ook beter een plekje kunnen geven waardoor ik veel meer in het nu sta.

Kortom. Ik kan het iedereen aan raden die meer in het nu wilt leven en voor zichzelf wilt gaan. Ipv altijd maar eerst aan andere te denken. Ik zie enorm uit naar de volgende behandeling!

Marriët van Gelder: Ik was één van de geluksvogels die een gratis sessie won op de spirituele beurs in Amstelveen. Na een spontane ontvangst begeleidde Inge mij naar haar praktijkruimte waar het heerlijk warm aanvoelde, zowel in letterlijke- als figuurlijke zin! Na het voorgesprek mocht ik op de behandeltafel komen liggen, welke ook lekker zacht en warm aanvoelde. Ik ontving een healing door haar energetische, warme handen, waarbij ze ook gebruik maakte van de biotensor. Ik voelde mij meer en meer ontspannen worden. De stilte voelde weldadig.

Na de behandeling vertelde Inge dat ze mijn chakra’s met elkaar verbonden had en ik mij ook meer bewust mocht worden van het belang van de verbinding tussen de chakra’s voor een betere energiestroom. Het was fijn om te horen dat mijn basis sterk genoeg is, dit was voor mij een bevestiging van een periode van hard werken aan zelfontwikkeling. Ik kreeg ook wat (lees)tips mee, waar ik thuis verder mee kan.

Bedankt voor je warmte en toewijding. Ik ben je dankbaar.

 


Loes Bax: Bij een Paraview beurs heb ik kennis gemaakt met Inge. Zij stond met haar stand, een ware oase, naast degene waar ik naartoe zou gaan voor een groepslezing. Die dag voelde ik me nogal nerveus. Door Inge haar enthousiasmerende verhaal over het werk wat zij doet zoals o.a. healing, het reinigen van chakra’s en ook dat je er via een kort consult alvast wat van kon ervaren, leek het me een goed idee om op haar uitnodiging in te gaan. 

Daar had ik geen spijt van. Het was verrassend. In zo’n 10 minuten tijd voelde ik me “in de watten gelegd”, was vooral helemaal relaxt en bovendien een cadeautje rijker. 


Het smaakte naar meer. Naar aanleiding van een beursaanbieding volg ik nu een traject van healings in de praktijk van Inge. Het is een prettige praktijkruimte met een hele comfortabele behandeltafel. Inge is een vakkundige, lieve en empathische vrouw met een goed luisterend oor. In het voorgesprek bespreek je wat tijdens de behandeling de meeste aandacht nodig heeft. Inge geeft bij dat gesprek wat tips of “eye openers” die best nuttig zijn voor me.

Eenmaal op de tafel hoef ik me alleen maar te ontspannen en doet Inge haar energetische werk. Voor mij is het duidelijk voelbaar dat er iets gebeurt. Tot nog toe blijkt er later echt een verbetering te zijn. Aan het einde van de behandeling vertelt Inge wat ze tegenkwam en eventueel weggehaald heeft. Ik vind dat Inge heel goed werk doet en beveel haar behandelingen van harte aan.