Het energy cleanse traject

In jouw energiestelsel bevinden zich energetische resten van de gedachten, frustraties, oordelen en emoties die zijn ontstaan tijdens verschillende situaties en ervaringen uit het verleden. En er komen er steeds meer bij vanuit je hedendaagse leven en door jouw voorstelling van de toekomst. Maar ook wat er gebeurt in de wereld en wat je daar van vindt, het gevoel verantwoordelijk te zijn voor anderen, jezelf voortdurend voorbij gaan of op de achtergrond zetten en je altijd op anderen focussen ipv op jezelf, laten hun sporen achter in jouw energiestelsel en zorgen voor energetische ophopingen, of knopen, in je systeem. Deze knopen hebben een verstorende invloed op jouw energie en lichaam en maken dat je minder of niet levenslustig bent, vaker moe en somber bent, overdreven heftige emoties ervaart, grote moeite hebt met tegenslagen en dat er onduidelijke en niet verklaarbare psychische en lichamelijk klachten ontstaan.

Het effect van deze verstorende invloed merk je pas op als het al gebeurd is, als je ervaart dat jij en je leven gewoon niet lekker gaan. Dus eigenlijk als het te laat is!!! Op dat moment is het helaas niet met 1 of 2 behandelingen op te lossen.

Dit traject bestaat daarom uit 4 healings verdeeld over een periode van ongeveer 2 weken. Het minimaal en maximaal aantal dagen tussen de healings is van groot belang voor het resultaat van het traject en is voor iedereen anders. Ik bepaal van te voren de ideale tussenliggende tijd met behulp van de biotensor, een energetisch testapparaat. Een afspraak duurt gemiddeld anderhalf uur.

 

Het energy secure traject

Afhankelijk van de invloed van de energetische afvalstoffen, heeft het energiestelsel soms tijd nodig om eventuele beschadigingen te laten helen. Voor een goed herstel is het van belang dat de spanning in je energiestelsel nog een aantal weken laag blijft zodat er geen ophopingen, oftewel knopen, gevormd kunnen worden.

Dit traject omvat 3 healings met een tussenliggende tijd van ongeveer 3 weken. Ook hierbij geldt dat het aantal dagen tussen de healings voor iedereen verschillend is en ik bepaal de ideale tussenliggende tijd van te voren met behulp van de biotensor, een energetisch testapparaat. Een afspraak duurt gemiddeld anderhalf uur.

 

 

Het energy care traject

Het dagelijkse leven met al haar ups en downs is iets waar je altijd mee geconfronteerd wordt, je kunt het niet ontlopen. Je kunt dus ook niet voorkomen dat je energiestelsel na verloop van tijd weer gevuld wordt met de gedachten, indrukken, oordelen en emoties die ontstaan bij alles wat je meemaakt in je dagelijkse leven. En natuurlijk ook weer met je gedachten, aannames enzovoorts over de toekomst. Je kunt wél voorkomen dat er niet opnieuw hardnekkige knopen en de daarmee gepaard gaande problemen ontstaan, of dat je energiestelsel weer dichtslibt.

Door na het cleanse of secure traject regelmatig een healing te ondergaan, hou je de invloed van het dagelijkse leven onder controle en zul je er weinig last van ondervinden.

Dit traject is niet alleen als vervolg van het cleanse of secure traject af te spreken. Ook als je geen last hebt van energetische afvalstoffen is het een hele mooie en fijne manier om goed voor jezelf te zorgen. Een healing heeft een positief effect op lichaam en geest en geeft tijdens de behandeling een heerlijke, diepe ontspanning op zielsniveau. Alleen daarom al is regelmatig een healing afspreken een ware weldaad.

Het care traject voorziet in 9 healings in een tijdsbestek van ongeveer een jaar met een tussenliggende periode van gemiddeld 6 weken. Ook hier geldt weer dat dat per persoon verschillend is en dat ik van te voren de ideale tussenliggende tijd bepaal met de biotensor, een energetisch testapparaat. Een afspraak duurt gemiddeld anderhalf uur.

 

Dit traject is ook als abonnement beschikbaar!

Behandeling op afstand

Indien reistijd of mobiliteit een probleem zijn, kunnen de behandelingen ook op afstand gedaan worden. De effectieve werking van een behandeling op afstand is hetzelfde als bij een behandeling in mijn praktijkruimte, maar het feit dat je niet in je eigen omgeving bent, kan van toegevoegde waarde zijn op de ontspanning die tijdens de behandeling ervaren wordt. Je neemt letterlijk afstand van je dagelijkse leven en dat maakt het soms makkelijker om te ontspannen.

Voordat ik begin bel ik je om nog één en ander af te stemmen en zodat je zeker weet wanneer ik begin en ik zeker weet dat je er klaar voor bent. Om de ontspanning die een healing teweegbrengt volledig te kunnen ervaren, adviseer ik je om gedurende de tijd dat ik bezig ben niets te doen en ervoor te zorgen dat je niet gestoord kunt worden. Ga bij voorkeur op bed liggen of in een comfortabele stoel zitten. Zet je telefoon op stil, zet je wekker op een uur en zet nadat je wekker gegaan is je geluid weer aan. Na afloop bel ik je om na te praten.

Healing en massage

Na een healing een massage ondergaan heeft als gevolg dat je langer in de ontspanning van de healing blijft. Je lichaam en geest krijgen in alle rust de tijd om de effecten van de behandeling te laten nawerken en een begin te maken met de verwerking. De ontspanning die een healing geeft zorgt er daarnaast voor dat je de massage ingaat terwijl je geest al tot rust gekomen is. Dit versterkt de effecten van een massage, zoals de doorbloeding in je lichaam. En de massage versterkt op zijn beurt weer het effect van de healing, want door de massage wordt ook de energiestroom geactiveerd en daarmee het afvoeren van alle energetische afvalstoffen die losgekomen zijn tijdens de healing. De massage die ik geef na een healing duurt een half uur.

Tijdens de healing

Tijdens de behandeling lig je met je kleding aan op een zeer comfortabele eventueel verwarmde behandeltafel, onder een lekker dekentje, in een sfeervolle ruimte. Kort en simpel gezegd, maak ik je aura (energieveld) vrij van belastende energieën. Daarna reinig ik de chakra’s (energiecentra’s), zonodig activeer of verminder ik de werking ervan.

Ik vind aanraking tijdens de healing van groot belang. Een liefdevolle aanraking is koesterend en geeft een gevoel van geborgenheid. Het zorgt voor een toename van oxytocine, wat een gevoel van veiligheid en verbondenheid geeft.

De energie wordt doorgegeven via mijn handen, welke ik op verschillende plekken op jouw lichaam leg om zo de energie naar jou door te laten stromen. Tijdens de behandeling maak ik gebruik van de biotensor en pendel.

Tijdens de behandeling kun je bepaalde sensaties in je lichaam ervaren, zoals bijvoorbeeld warmte, tintelingen of gapen. Het kan ook zijn dat je niets ervaart, dat is voor iedereen weer anders. Maar ook als je niets ervaart, kun je er zeker van zijn dat er van alles gebeurt.

Ook kun je een hele intense, diepe ontspanning ervaren. Deze ontspanning is heel anders dan de ontspanning die ervaren wordt tijdens bijvoorbeeld een massage. Ik noem het een ontspanning op zielsniveau. De behandeling is ook een heerlijk moment voor jezelf, waarin je helemaal niets hoeft te doen en nergens aan hoeft te denken, alleen maar te liggen.

Na de healing

Een behandeling werkt, bewust of onbewust, nog een tijdje door. Verschillend per persoon varieert dit van 3 dagen tot ongeveer 3 weken. Het is verstandig in deze periode veel water te drinken en zo mogelijk op tijd naar bed te gaan. Healing geeft een diepe ontspanning. Hoe langer je deze vasthoudt, hoe effectiever het resultaat. Ik raad je aan in ieder geval op de dag van de behandeling zelf, geen verdere afspraken te maken, zodat je de tijd en de rust hebt om te verwerken wat er gebeurd is tijdens de behandeling.

Ook verschillend per persoon, kan het zijn dat je klachten krijgt zoals verkoudheid, grieperigheid en moeheid of dat je snel geprikkeld raakt. Het kan zijn dat bepaalde klachten die je had, iets verergeren. Misschien merk je ook dat je emotioneler bent dan anders.
Dit is geen reden tot ongerustheid, het is een goed teken. Jouw lichaam ontdoet zich letterlijk van datgene waar je vanaf wilt. Wees je bewust van wat je voelt. Door er bewust aandacht aan te geven, zal het eerder verdwijnen.