Het Cleanse traject

Alles is energie, maar dan ook echt alles. Niet alleen mensen, dieren en alles wat groeit en bloeit, maar ook plekken, plaatsen en gebouwen, alle materie. En met wie en wat je tegenkomt of waar je bent wissel je energie uit. Je laat wat achter en je neemt wat mee. Soms is dat positief voor je, soms is dat negatief. Je eigen energiestelsel kan normaal gesproken deze “negatieve” energieën zelf uit je energiestelsel verwijderen. (Negatieve energie bestaat eigenlijk niet, het is een energie die een andere frequentie heeft en als het ware botst met de jouwe.) 

In jouw energiestelsel zitten ook energetische resten van alles wat je meegemaakt hebt in het verleden. Deze resten bestaan uit de gedachten, frustraties, oordelen en emoties die daarbij zijn ontstaan. En er komen er steeds meer bij vanuit je hedendaagse leven en door jouw voorstelling van de toekomst. Maar ook wat er gebeurt in de wereld en wat je daar van vindt, het gevoel verantwoordelijk te zijn voor anderen, jezelf voortdurend voorbij gaan of op de achtergrond zetten en je altijd op anderen focussen ipv op jezelf, laten hun resten achter in jouw energiestelsel.

En al die niet eigen energieën en die energetische resten komen bovenop op jouw eigen energie te liggen, waardoor jouw energie langzaam tot stilstand komt en jouw energiestelsel dichtslibt. Hierdoor lukt het niet meer die niet eigen energieën zelf af te voeren. Dit heeft tot gevolg dat je niet meer weet of voelt wat jouw energie is en wat van een ander of iets anders is en kan het zo maar zijn dat je hele andere dingen gaat doen dan dat je eigenlijk wilt, zonder dat je je daar bewust van bent. Je gedrag wordt beïnvloedt door al die andere energieën.

Dit alles heeft een verstorende invloed en maakt dat je minder of niet levenslustig bent, vaker moe en somber, overdreven heftige emoties ervaart, grote moeite hebt met tegenslagen en dat er onduidelijke en niet verklaarbare psychische en lichamelijk klachten ontstaan. 

Het effect van deze verstorende invloed merk je pas op als het al gebeurd is, als je ervaart dat jij en je leven gewoon niet lekker gaan. Dus eigenlijk als het te laat is!!! Op dat moment is het helaas niet met 1 of 2 behandelingen op te lossen.

Dit traject bestaat daarom uit 4 healings verdeeld over een periode van ongeveer 3 á 4 weken. Het minimaal en maximaal aantal dagen tussen de healings is van groot belang voor het resultaat van het traject en is voor iedereen anders. Ik bepaal van te voren de ideale tussenliggende tijd met behulp van de pendel, een energetisch testvoorwerp. Een afspraak duurt gemiddeld 2 uur.

Het Secure traject

Afhankelijk van de invloed van de niet eigen energieën en energetische resten en het herstelvermogen van jouw energiestelsel, heeft het misschien meer tijd nodig om haar (veer)kracht terug te krijgen en om eventuele beschadigingen te laten helen. 

Voor een goed herstel is het dan van belang dat je energiestelsel gedurende een paar weken niet of nauwelijks belast wordt door die niet eigen energieën en energetische resten die in het dagelijkse leven op de loer liggen.

Dit traject omvat 3 healings met een tussenliggende tijd van ongeveer 3-5 weken. Ook hierbij geldt dat het aantal dagen tussen de healings voor iedereen verschillend is en ik bepaal de ideale tussenliggende tijd van te voren met behulp van de pendel, een energetisch testvoorwerp. Een afspraak duurt gemiddeld 2 uur.

Het Care traject

Het dagelijkse leven met al haar ups en downs is iets waar je altijd mee geconfronteerd wordt, je kunt het niet ontlopen. Je kunt dus ook niet voorkomen dat je energiestelsel na verloop van tijd weer gevuld wordt met die niet eigen energieën en energetische resten van gedachten, indrukken, oordelen en emoties die ontstaan bij alles wat je meemaakt in je dagelijkse leven. En niet te vergeten met de energetische resten van je gedachten, aannames enzovoorts over de toekomst.

Je kunt wél voorkomen dat jouw energie opnieuw hierdoor tot stilstand komt. Door na het cleanse of secure traject regelmatig een afspraak te maken voor een healing, hou je de invloed van het dagelijkse leven onder controle en zul je er minder last van ondervinden. 

Dit traject is niet alleen als vervolg van het cleanse of secure traject af te spreken. Ook als je geen last hebt van niet eigen energieën of energetische resten is het een hele mooie en fijne manier om goed voor jezelf te zorgen. Door regelmatig je energiestelsel op te schonen, blijf je zelf goed in staat je lichaam te ontdoen van niet eigen energieën en energetische resten.  Een healing geeft tijdens de behandeling een heerlijke, diepe ontspanning op zielsniveau. Alleen daarom al is regelmatig een healing afspreken een ware weldaad.

Het Care traject is een jaartraject en bestaat uit 9 healings met een tussenliggende tijd van ongeveer 6 á 7 weken. Ook hier geldt weer dat dat per persoon verschillend is en dat ik van te voren de ideale tussenliggende tijd bepaal met de pendel, een energetisch testvoorwerp. Een afspraak duurt gemiddeld twee uur.

Reiniging van de 7 hoofdchakra's

De 7 hoofdchakra’s zijn grote draaiende energiecentra’s in het lichaam, welke naar boven, voren, beneden en achter uitstralen. De uitstraling begint smal vlak bij je lichaam en wordt verder bij je vandaan wijder. In deze uitstraling, ik noem ze “trechters” komt veel energie van je omgeving terecht, waardoor het kan gebeuren dat deze energetische belasting de activiteit van je chakra vermindert of zelfs stopt.

Bij een chakra reiniging haal ik deze energetische belasting eruit, ik activeer de chakra’s zodat ze weer actief draaien en een goede uitstraling hebben en ik verbind ze met elkaar.  Hierdoor kun je een letterlijke verlichting ervaren en wordt het zelfreinigend vermogen van je energiestelsel geactiveerd. Een chakra reiniging duurt gemiddeld 3 kwartier. 

Behandeling op afstand

Indien reistijd of mobiliteit een probleem zijn, kunnen de behandelingen ook op afstand gedaan worden. De effectieve werking van een behandeling op afstand is hetzelfde als bij een behandeling in mijn praktijkruimte, maar het feit dat je niet in je eigen omgeving bent, kan van toegevoegde waarde zijn op de ontspanning die tijdens de behandeling ervaren wordt. Je neemt letterlijk afstand van je dagelijkse leven en dat maakt het soms makkelijker om te ontspannen.

Voordat ik begin bel ik je om nog één en ander af te stemmen en zodat je zeker weet wanneer ik begin en ik zeker weet dat je er klaar voor bent. Om de ontspanning die een healing teweegbrengt volledig te kunnen ervaren, is het fijn om gedurende de tijd dat ik bezig ben niets te doen en ervoor te zorgen dat je niet gestoord kunt worden. Ga bij voorkeur op bed liggen of in een comfortabele stoel zitten. Na afloop bel ik je om na te praten. 

Healing en massage

Na een healing een massage ondergaan heeft als gevolg dat je langer in de ontspanning van de healing blijft. Je lichaam en geest krijgen in alle rust de tijd om de effecten van de behandeling te laten nawerken en een begin te maken met de verwerking. De ontspanning die een healing geeft zorgt er daarnaast voor dat je de massage ingaat terwijl je geest al tot rust gekomen is. Dit versterkt de effecten van een massage, zoals de doorbloeding in je lichaam.

De massage versterkt op zijn beurt weer het effect van de healing, want door de massage blijft de energiestroom actief en wordt het afvoeren van alle energetische afvalstoffen die losgekomen zijn tijdens de healing bevordert. En je blijft nog even in de zielsontspanning die maakt dat je gedachten nog even op de achtergrond blijven, wat gewoon heerlijk is. De massage na een healing duurt een half uur.

Tijdens de healing

Tijdens de behandeling lig je met je kleding aan op een zeer comfortabele behandeltafel, onder een lekker dekentje, in een sfeervolle ruimte.  

Ik vind aanraking tijdens de healing van groot belang. Een liefdevolle aanraking is koesterend en geeft een gevoel van geborgenheid. Het zorgt voor een toename van oxytocine, wat een gevoel van veiligheid en verbondenheid geeft.

De energie wordt doorgegeven via mijn handen, welke ik op verschillende plekken op jouw lichaam leg om zo de energie naar jou door te laten stromen. Tijdens de behandeling maak ik gebruik van de biotensor en pendel. Tijdens de behandeling kun je bepaalde sensaties in je lichaam ervaren, zoals bijvoorbeeld warmte, tintelingen of gapen. Het kan ook zijn dat je niets ervaart, dat is voor iedereen weer anders. Maar ook als je niets ervaart, kun je er zeker van zijn dat er van alles gebeurt.

Ook kun je een hele intense, diepe ontspanning ervaren. Deze ontspanning is heel anders dan de ontspanning die ervaren wordt tijdens bijvoorbeeld een massage. Ik noem het een ontspanning op zielsniveau. De behandeling is ook een heerlijk moment voor jezelf, waarin je helemaal niets hoeft te doen en nergens aan hoeft te denken, alleen maar te liggen en te genieten.

Na de healing

Een behandeling werkt, bewust of onbewust, nog een tijdje door. Verschillend per persoon varieert dit van 3 dagen tot ongeveer 3 weken. Het is verstandig in deze periode veel water te drinken en zo mogelijk op tijd naar bed te gaan. Healing geeft een diepe ontspanning. Hoe langer je deze vasthoudt, hoe effectiever het resultaat. Ik raad je aan in ieder geval op de dag van de behandeling zelf, geen verdere afspraken te maken, zodat je de tijd en de rust hebt om te verwerken wat er gebeurd is tijdens de behandeling.

Ook verschillend per persoon, kan het zijn dat je misschien wat verkouden wordt, dat je veel gaapt, meer hoest en/of niest (een vorm van energetisch loslaten), moe ben of dat je snel geprikkeld raakt. Het kan zijn dat bepaalde klachten die je had, iets verergeren. Misschien merk je ook dat je emotioneler bent dan anders of huilerig. 

Dit is geen reden tot ongerustheid, het is een goed teken. Jouw lichaam ontdoet zich letterlijk van datgene waar je vanaf wilt. Wees je bewust van wat je voelt. Door er bewust aandacht aan te geven, zal het eerder verdwijnen.

Het kan ook zijn dat je weinig of niets ervaart, maar ook dan kun je er zeker van zijn dat er dingen veranderen.