Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Ontspanningsmassage

Dit is een zachte massage met een kalmerende en rustgevende werking. Het laat lichaam en geest ontspannen. Bij een ontspanningsmassage worden diverse effleurages gebruikt, strijkingen waarbij de handen met variërende druk over de huid glijden. Na een ontspanningsmassage is het lichaam ontspannen en voelt het soepel aan.

De behandeling

Tijdens de massage lig je op een zeer comfortabele en eventueel verwarmde behandeltafel, in een sfeervolle ruimte, toegedekt onder één of twee handdoeken. Alleen het lichaamsdeel dat gemasseerd wordt is ontbloot.

Je kunt kiezen uit massages van een half uur, een uur, of anderhalf uur.

In principe worden tijdens de massage van een half uur rug en schouders gemasseerd. Tijdens de massage van een uur worden achterkant benen, rug en schouders gemasseerd. Tijdens de massage van anderhalf uur worden achter- en voorkant benen, rug, schouders, armen en gezicht gemasseerd.
Indien je hiervan wilt afwijken is dat natuurlijk mogelijk.

Na de behandeling

Door de effleurages komen gifstoffen vrij, welke via het bloed afgevoerd worden. Hierdoor is het van belang de eerste 24 uur na de massage veel water te drinken.Direct contact opnemen? Klik hier!