Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Ontspanningsmassage

Dit is een zachte massage met een kalmerende en rustgevende werking. Het laat lichaam en geest ontspannen. Bij een ontspanningsmassage worden diverse effleurages gebruikt, strijkingen waarbij de handen met variërende druk over de huid glijden. Na een ontspanningsmassage is het lichaam ontspannen en voelt het soepel aan.

De behandeling

Tijdens de massage lig je op een zeer comfortabele behandeltafel, in een sfeervolle omgeving. Je ligt toegedekt onder één of twee handdoeken, alleen het lichaamsdeel dat gemasseerd wordt is ontbloot. Je kunt kiezen uit massages van een half uur, een uur, of anderhalf uur.

In principe worden tijdens de massage van een half uur rug en schouders gemasseerd. Tijdens de massage van een uur worden achterkant benen, rug en schouders gemasseerd. Tijdens de massage van anderhalf uur worden achter- en voorkant benen, rug, schouders, armen en gezicht gemasseerd.
Indien je hiervan wilt afwijken is dat natuurlijk mogelijk.

Na de behandeling

Door de effleurages komen gifstoffen vrij, welke via het bloed afgevoerd worden. Hierdoor is het van belang de eerste 24 uur na de massage veel water te drinken.

Healing en massage

Een massage is het fijnste als je er van kunt genieten zonder dat je in gedachte met van alles en nog wat bezig bent. Als je je op het gevoel van de aanraking kunt richten, in plaats van op alles wat je bezig houdt. Dat is helaas niet altijd mogelijk, vooral als je onder grote spanning staat. Maar juist dan is een massage een weldaad voor je lichaam en geest. Een healing geeft een intense ontspanning en kan ervoor zorgen dat je niet verder gaat nadenken over de gedachten die in je opkomen. Dit versterkt de effecten van een massage, waardoor je zowel lichamelijk als geestelijk beter tot rust kunt komen.