Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Het behandeltraject

Omdat de reden waarom u bij mij terecht komt, niet in één dag ontstaan is, is het ook niet met één behandeling opgelost en daarom werk ik met een behandeltraject. Dit traject bestaat uit 3 healings, met een tussenliggende tijd van ongeveer 3 weken en circa 2 weken na elke healing een bevindingengesprek. Daarna volgen 3 zogenoemde borgingsbehandelingen, met een tussenliggende tijd van ongeveer 6 weken. Ongeveer 3 weken na de laatste behandeling ronden we af met een eindgesprek.

Een behandeling duurt ongeveer 1 uur, een gesprek duurt ongeveer 45 minuten. 

    Tijdens de behandeling kunt u een hele intense, diepe ontspanning ervaren. Deze ontspanning is heel anders dan de ontspanning die ervaren wordt tijdens bijvoorbeeld een massage. Ik noem het een ontspanning op zielsniveau. De behandeling is ook een moment voor uzelf, waarin u helemaal niets hoeft te doen en nergens aan hoeft te denken, behalve de liefdevolle aanraking van de energie te ondergaan.

    Na de behandeling

    Een behandeling werkt, bewust of onbewust, nog een tijdje door. Verschillend per persoon varieert dit van 3 dagen tot ongeveer 3 weken. Het is verstandig in deze periode veel water te drinken en zo mogelijk op tijd naar bed te gaan. Op de dag van de behandeling zelf, is het aan te raden geen afspraken te maken na de behandeling, zodat je de tijd hebt om te verwerken wat er gebeurd is tijdens de behandeling.

    Ook verschillend per persoon, kan het zijn dat u klachten krijgt zoals verkoudheid, grieperigheid en moeheid of dat u snel geprikkeld raakt. Het kan ook zijn dat de reden(en) waarvoor u kwam, iets vererger(en)(t). Misschien merkt u ook dat u emotioneler bent dan anders.

    Dit is geen reden tot ongerustheid, het is een goed teken. Uw lichaam ontdoet zich letterlijk van datgene waar u vanaf wilt. Wees u bewust van wat u voelt, zonder er wat van te vinden en/of over na te denken. Door er bewust aandacht aan te geven, zal het eerder verdwijnen.