Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

De behandeling

De behandeling duurt gemiddeld 1 uur. Een eerste behandeling duurt wat langer.

Tijdens de behandeling ligt u met uw kleding aan op een zeer comfortabele behandeltafel, eventueel onder een lekker dekentje, in een sfeervolle ruimte. Het is het fijnst om de behandeling met gesloten ogen en in stilte te ontvangen.

Ik maak uw aura (energieveld) vrij van energieën welke niet van u, niet (meer) nodig of niet goed voor u zijn. Ik reinig de chakra’s en zo nodig activeer of verminder ik de werking ervan.

De energie wordt doorgegeven via mijn handen en met uw toestemming plaats ik daarna mijn handen op verschillende plekken op uw lichaam om zo de energie naar u door te laten stromen.

Healing betekent letterlijk genezen, maar ik genees niet, dat doet u zelf met behulp van de energie. Misschien gebeurt dat zonder dat u daar iets van merkt, maar het kan ook zijn dat u bepaalde sensaties in uw lichaam ervaart, zoals bijvoorbeeld warmte en tintelingen.

Tijdens de healing kunt u een hele intense, diepe ontspanning ervaren. Deze ontspanning is heel anders dan de ontspanning die ervaren wordt tijdens bijvoorbeeld een massage. Ik noem het een ontspanning op zielsniveau. Healing is ook een moment voor uzelf, waarin u helemaal niets hoeft te doen en nergens aan hoeft te denken, behalve de liefdevolle aanraking van de energie te ondergaan.

Na de behandeling

De behandeling werkt, bewust of onbewust, nog een tijdje door. Verschillend per persoon varieert dit van 3 dagen tot ongeveer 3 weken. Probeer in deze periode veel water te drinken en zo mogelijk op tijd naar bed te gaan.

Ook verschillend per persoon, kan het zijn dat u klachten krijgt zoals verkoudheid, grieperigheid en moeheid of dat u snel geprikkeld raakt. Het kan ook zijn dat wat de reden was waarvoor u kwam, iets verergert. Misschien merkt u ook dat u emotioneler bent dan anders.

Dit hoeft geen reden tot ongerustheid te zijn, het kan zelfs een goed teken zijn. Uw lichaam ontdoet zich letterlijk van oude “dingen” zoals beperkende gedachten, patronen of emoties. Wees u bewust van wat u voelt, zonder er een oordeel over te hebben. Door er bewust aandacht aan te geven, zal het eerder uit uw systeem verdwijnen.