Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Heel lang voelde ik mij verantwoordelijk voor het plezier, gemak, geluk, comfort, tevredenheid en de probleemoplossing van anderen. Ik was daarom vooral bezig met doen waarvan ik dacht dat anderen dat zouden willen of verwachten en hield absoluut geen rekening met mijn eigen wensen en behoeften. Het was in mijn ogen eigenlijk nooit goed, wat ik deed. Ik werd er behoorlijk moedeloos en ongelukkig van. En ik was moe, futloos en somber. Wat ik mij niet realiseerde was dat de manier waarop ik in het leven stond, mijn vermeende verantwoordelijkheid en aannames, mijn energiehuishouding volkomen uit balans had gebracht, de knopen in mijn energiesysteem hadden mij letterlijk op slot gezet. 

Toen kwam ik in aanraking met healing en voelde het effect van energie. Er ontstond onrust in mij. Ik begon daar een patroon in te zien en begreep dat het te maken had met mijn gedrag. Mijn lichaam liet het me voelen als ik iets deed wat ik niet wilde, of wat niet goed voor me was. Ik leerde dat ik niet altijd verantwoordelijk ben voor een ander en heb minder drang om altijd maar te zorgen voor anderen. Ik besef nu dat ik kan en mag kiezen wat ik doe en niet hoef te reageren vanuit een zelfopgelegd (oud) patroon. Dat voelde als een hele grote bevrijding. Daarnaast voel ik mij vitaal, levenslustig en loopt mijn leven over het algemeen soepel.

Wil je meer weten over mijn ervaring met healing! Klik hier!


Dit is typisch Inge

 • Ik ben spiritueel, maar sta met beide benen op de grond. Met zweverigheid wordt niets in het leven stevig of stabiel.
 • Ik weet waar ik vandaan kom, wie ik ben en waar ik naartoe wil, maar soms ben ook ik de weg wel eens kwijt en loop ik als een blind paard naast het juiste pad.
 • Ik zie in elke situatie wel iets positiefs en leerzaams. In verdrietige en moeilijke situaties vergt dat wel meer tijd en lef.
 • Ik probeer me zo min mogelijk bezig te houden met wat ik niet kan veranderen, maar vind dat soms wel héél erg lastig. Door mezelf er steeds aan te herinneren dat iets wat je aandacht geeft groeit, dus ook het negatieve, lukt het me steeds vaker.  
 • Ik weet bij een ander vaak de vinger op de zere plek te leggen. Bij mezelf trouwens ook, wat soms wel wat confronterend en pijnlijk is. 

Mijn visie op healing is dat het helpt jouw persoonlijke do’s en don’ts voelbaar te maken

Ik heb geleerd dat je lichaam je laat voelen wat goed voor je is en wat niet, wat je leuk vindt en wat niet. Healing helpt je dit te herkennen en erop te reageren, waardoor je steeds vaker gaat en durft te kiezen voor wat goed is voor jou. Je focust je wat vaker op jezelf, waardoor je leven steeds beter en leuker wordt.

Het is mijn wens mensen te laten ervaren wat healing voor ze kan betekenen. 

Als je mij zou kennen dan weet je dat….

 • ik 55+ ben en een geweldig gezin heb, bestaande uit een man, kinderen, schoonkinderen en kleinkinderen;
 • ik 23 jaar lang voor Christien, een geweldige merrie, gezorgd heb. Als ik met haar bezig was, dacht ik niet meer aan de dagelijkse beslommeringen en problemen. En het maakte dat ik uren buiten in de natuur was en ik dat vond ik heerlijk;
 • ik me superlekker voel in het bos en dat een boswandeling voor mij een vorm van meditatie is. Mijn beste ideeën ontstaan als ik in het bos loop;
 • mijn behoefte om vaak in een bos te zijn in eerste instantie de reden was dat ik in 2013 mijn "hondenbaan" ben gestart. En dat ik er toen achter kwam dat bezig zijn met honden een belangrijk ontbrekend stukje was in de legpuzzel van mijn leven;
 • k heel goed ben in het plannen, organiseren en regelen van dingen en dat ik mijn omgeving met regelmaat gek heb gemaakt met de details daarvan; 
 • ik soms heel druk bezig kan zijn met mijn hoofd in plaats van met mijn hart. Mijn hoofd rent dan als een idioot op van alles en nog wat vooruit terwijl mijn hart er dan langzaam achteraan komt. Uiteindelijk is mijn hoofd dan zo moe dat mijn hart ernaast kan komen lopen en komt alles weer goed
 • ik eerlijk ben en niet tegen onrechtvaardigheid kan. En eerlijk gezegd vind ik iets niet vertellen ook een vorm van niet eerlijk zijn en val ik mijn omgeving nog wel eens  lastig met mijn voor hen onbegrijpelijke hersenspinsels;
 • ik gek ben op spelletjesavonden en dat het “knikkerspel”, klaverjassen en Kolonisten van Catan mijn top 3 zijn. 

Door middel van healing en het gebruik van energie heb ik veranderingen kunnen aanbrengen in mijn gedrag, wat me veel vrijheid en zelfvertrouwen heeft opgeleverd. Mijn leven is daardoor een stuk fijner geworden.

Dat gun ik jou ook!
Gun jij jezelf ook dat zelfvertrouwen en die vrijheid en denk je dat ik de juiste persoon ben om jou te helpen dat te bereiken?
Klik dan hieronder en vul het contactformulier in.


Direct contact opnemen? Klik hier!