Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Even voorstellen

Mijn naam is Inge Steenman, ik ben geboren in 1965 en woon in Amstelveen. Ik heb een partner, twee bonusdochters, een zoon, 3 schoonkinderen en twee kleindochters. Ik heb 11 jaar als (directie)secretaresse en daarna bijna 12 jaar in de thuiszorg gewerkt.

Tevens ben ik sinds 2013 eigenaresse en oprichtster van Hondenuitlaatservice en vakantie-opvang Dog’s inn and out en ben ik sinds 2015 alleen nog maar zelfstandig ondernemer. Inmiddels werk ik dus al een aantal jaren met honden. Het is alles geworden wat ik gehoopt had en nog veel meer. De honden hebben mij ontzettend veel geleerd en niet alleen over honden, maar ook over mijzelf. En dat was soms heel confronterend, maar ik ben er dankbaar voor.

Met de honden loop ik op verschillende locaties, maar ze brengen me steeds op dezelfde plek, namelijk het hier en nu. Het buiten lopen, vooral in een bosrijke omgeving, is voor mij een vorm van meditatie geworden. Het lopen en het omgaan met honden haalt me uit mijn hoofd en brengt me naar mijn gevoel. Dus van denken naar voelen. En voelend in het hier en nu begonnen er bij mij van binnen dingen te gebeuren.

Er kwamen mensen en ervaringen op mijn pad die mij leerden over het bestaan en de werking van energie en over healing. Ik ging de werking van energie en healing zelf ervaren. En hoe meer ik ervan ervaarde, hoe meer ik erover wilde leren. En dat ben ik gaan doen door praktijktraining en een opleiding op het gebied van healing.

 

Healing en massage

Toen ik begon met het geven van healing, merkte ik dat aanraking mensen heel snel vanuit denken naar voelen bracht. En dit bracht me in contact met massage. Na een korte basistraining, merkte ik dat ik het heel fijn vond om te masseren. En omdat ik ook over massage meer wilde leren, ben ik op zoek gegaan naar een goede massage-opleiding, die ik gevonden heb.

Van het één kwam het ander en begin 2017 zag In and out healing en massage het levenslicht en heb ik een praktijkruimte aan huis, waarin ik u binnenkort hoop te mogen begroeten.