Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Klassieke massage

Dit is een wat stevigere massage van de spieren, maar ook ontspannend voor lichaam en geest. Bij een klassieke massage wordt gebruik gemaakt van petrissages (knedingen), fricties (geven van constante druk) en tapotements (kloppingen). Om de spieren goed te kunnen kneden wordt tijdens de massage geen olie gebruikt.

Deze massage heeft een activerende werking op de spieren en kan voorafgaand aan het leveren van een (zware) lichamelijke en/of sportieve prestatie gegeven worden. Daarna kan deze massage ook ingezet worden om de spieren soepel te maken en eventuele spierpijn te verlichten.

De behandeling

Tijdens de massage ligt u in uw onderkleding op een zeer comfortabele behandeltafel, in een sfeervolle omgeving. U ligt toegedekt onder één of twee handdoeken en alleen het lichaamsdeel dat gemasseerd wordt is ontbloot. U kunt kiezen uit massages van een half uur, een uur, of anderhalf uur.

In principe worden tijdens een half uur alleen rug en schouders gemasseerd. Tijdens de massage van een uur worden rug, schouders en achterkant benen gemasseerd. Armen, voor- en achterkant benen, rug en schouders worden tijdens de massage van anderhalf uur gemasseerd. Indien u hiervan wilt afwijken is dat natuurlijk mogelijk.

Na de behandeling

Door de petrissages en tapotements komen er veel gifstoffen vrij, welke via het bloed afgevoerd worden. Hierdoor is het van belang de eerste 24 uur na de massage veel water te drinken.

Meer weten of reserveren?

Neem contact op