Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Het herstel-pakket

Allerlei opgedane ervaringen uit het verleden en het hedendaagse leven, het gevoel verantwoordelijk te zijn voor anderen, (jeugd)trauma's, jezelf voortdurend voorbij gaan of op de achtergrond zetten en je altijd op anderen focussen en niet op jezelf, laten hun sporen achter in jouw energiesysteem en zorgen voor knopen. Deze knopen hebben een verstorende invloed op jouw lichaam en maken dat je levenslust minder is, dat je overdreven moe bent en dat er onduidelijke en niet verklaarbare lichamelijk klachten ontstaan.

Het effect van deze verstorende invloed merk je pas op als het al gebeurd is, als je ervaart dat jij en je leven gewoon niet lekker gaan. Op dat moment is er helaas geen quick fix mogelijk.

Het herstel-pakket bestaat daarom uit 3 healings met een tussenliggende periode van een paar dagen. Het precieze aantal dagen wordt bij de eerste afspraak bepaald met behulp van de biotensor, een energetisch testapparaat. Een afspraak duurt gemiddeld 1 uur en een kwartier. 

Het oppep-pakket

Dit is het vervolg op het herstel-pakket. Het dagelijkse leven met al haar ups en downs is iets waar je altijd mee geconfronteerd wordt, je kunt het niet ontlopen. Je kunt niet voorkomen dat het energiesysteem na verloop van tijd weer langzaam maar zeker uit balans raakt. Je kunt wél voorkomen dat er niet weer hardnekkige knopen ontstaan.

Door je energiesysteem regelmatig een paar keer achter elkaar een oppeper te geven hou je de invloed van het dagelijkse leven onder controle en zul je er weinig last van ondervinden. 

Het oppep-pakket bestaat uit 3 healings met een tussenliggende periode van een paar weken. Het precieze aantal weken wordt bij de eerste afspraak bepaald met behulp van de biotensor, een energetisch testapparaat. Een afspraak duurt gemiddeld 1 uur en een kwartier.

Dit pakket is ook als jaarpakket en jaarabonnement beschikbaar en voorziet in 9 healings per jaar.

Healing en massage

De combinatie van een healing gevolgd door een massage heeft een krachtige invloed op je lichaam. De ontspanning die een healing geeft kan ervoor zorgen dat je niet verder gaat nadenken over de gedachten die in je opkomen. Dit versterkt de effecten van een massage, waardoor je zowel lichamelijk als geestelijk nog beter tot rust kunt komen. Een afspraak duurt gemiddeld 1 uur en 3 kwartier.

De behandeling zelf

Tijdens de behandeling lig je met je kleding aan op een zeer comfortabele eventueel verwarmde behandeltafel, onder een lekker dekentje, in een sfeervolle ruimte. Ik maak je aura (energieveld) vrij van belastende energieën. Daarna reinig ik de chakra’s (energiecentra's), zonodig activeer of verminder ik de werking ervan.

De energie wordt doorgegeven via mijn handen welke ik op verschillende plekken op jouw lichaam leg om zo de energie naar jou door te laten stromen. Tijdens de behandeling maak ik gebruik van de biotensor.


Healing betekent letterlijk genezen, maar ik "genees" jou niet, de energie activeert het zelfhelend vermogen van jouw lichaam. Misschien gebeurt dat zonder dat je daar iets van merkt, maar het kan ook zijn dat je bepaalde sensaties in je lichaam ervaart, zoals bijvoorbeeld warmte, tintelingen of gapen. 

Tijdens de behandeling kun je een hele intense, diepe ontspanning ervaren. Deze ontspanning is heel anders dan de ontspanning die ervaren wordt tijdens bijvoorbeeld een massage. Ik noem het een ontspanning op zielsniveau. De behandeling is ook een heerlijk moment voor jezelf, waarin je helemaal niets hoeft te doen en nergens aan hoeft te denken.

Na de behandeling

Een behandeling werkt, bewust of onbewust, nog een tijdje door. Verschillend per persoon varieert dit van 3 dagen tot ongeveer 3 weken. Het is verstandig in deze periode veel water te drinken en zo mogelijk op tijd naar bed te gaan. Healing geeft een diepe ontspanning. Hoe langer je deze vasthoudt, hoe effectiever het resultaat. Ik raad je aan in ieder geval op de dag van de behandeling zelf, geen verdere afspraken te maken, zodat je de tijd hebt om te verwerken wat er gebeurd is tijdens de behandeling.

Ook verschillend per persoon, kan het zijn dat je klachten krijgt zoals verkoudheid, grieperigheid en moeheid of dat je snel geprikkeld raakt. Het kan zijn dat waarvoor je kwam, iets verergert. Misschien merk je ook dat je emotioneler bent dan anders.
Dit is geen reden tot ongerustheid, het is een goed teken. Jouw lichaam ontdoet zich letterlijk van datgene waar je vanaf wilt. Wees je bewust van wat je voelt. Door er bewust aandacht aan te geven, zal het eerder verdwijnen.